CSALÁDI NAPI BELÉPŐJEGY

A családi péntekeken még spórolhatunk is egy kicsit! A napijegy péntekenként 2 euróval olcsóbb. A több mint 140 000 négyzetméteres Familyparkban hullámvasutak, állatsimogató és interaktív attrakciók egész sora várja kicsiket és nagyokat egyaránt.

  • Ausztria legnagyobb szabadidőparkja.
  • 4 tematikus részleg 80 különféle attrakcióval.
  • Játék és szórakozás 4 tematikus részlegen (Élményvár, Falusi gazdaság, Kalandsziget, Meseerdő).
  • A 3 éves kor alatti gyermekeknek ingyenes a belépés.
  • A 14 éven aluli gyermekek csak felnőtt (18 év feletti személy) kíséretében látogathatják a parkot.
  • Több mint 1000 ingyenes parkolóhely.
Tartalmazott

1 Freitag Eintritt in den Park, Kinder unter 3 Jahren, Rollstuhlfahrer und Blinde Personen (100 %) kommen kostenlos mit. Das Freitagsticket ist datiert, und daher nur am ausgewählten Tag gültig!

Időtartam1 Óra
Fontos információ

A 3 éven aluli gyermekeknek, a kerekesszékeseknek és a vakoknak (100%) ingyenes a belépés.

A belépőjegy egy adott napra szóló jegy – ez azt jelenti, hogy ezzel a jeggyel csak a jegyen feltüntetett napon lehet belépni a Familyparkba.


Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a belépőjegy mobiltelefonra történő letöltése és bemutatása függ a mobilszolgáltató hálózati jelerősségétől. Ezért azt ajánljuk, hogy a belépőjegyet még a parkba történő látogatás előtt mentsék le a mobiltelefonjukra vagy nyomtassák ki.

Nyitvatartási idő
01.06.2020 – 12.07.2020

Napi   10:00 - 18:00

13.07.2020 – 31.08.2020
Napi   10:00 - 19:00

További információ

Covid-19

A koronavírus kapcsán kialakult helyzet miatt a Familyparkban a következő védelmi intézkedéseket vezettük be:

• orrot és szájat eltakaró maszk viselése már csak a játékok, attrakciók használata közben kötelezö

• kötelező a védőtávolság betartása

• még gyakrabban takarítunk

• a park egész területén kihelyeztünk fertőtlenítőszer-adagolókat

A következö játékok nem elérhetöek: állatsimogató, zeneszínház, tehénfejö

Emellett korlátoztuk a napi látogatószámot, amelynek következtében csak online lehet belépőjegyet vásárolni. Az online megvásárolható belépőjegyek mindegyike egy adott napra szól – ennek megfelelően a jegy csak a rajta szereplő napra érvényes!

 

Familypark

4 tematikus részleg gondoskodik a feledhetetlen élményekről.

Az Élményvár (Erlebnisburg) részlegen elmerülhetünk a Familypark fantasztikus világában. Itt számtalan olyan attrakció található, amelyet már a legkisebbek is használhatnak. A Kacsaparádé (Entenparade), a Sárkányvasút (Drachenbahn) és a Ballonkörhinta (Ballonkarussel) feledhetetlen kalandokat garantál.

A Meseerdő (Märchenwald) a legnépszerűbb mesék világába varázsolja a vendégeket. A mesehősök, amelyeket egyébként csak a különféle történetekből ismerhetünk, itt megelevenednek a látogatók előtt.

A Kalandsziget (Abenteuerinsel) akciódús kikapcsolódást ígér. A Repülő halak (Fliegende Fische) vízi körhintán, az Götterblitz hullámvasúton és a Templomcsúszdán (Tempelrutsche) garantáltak az izgalmas kalandok. A Krokipálya (Krokobahn) jóleső felfrissülést kínál a forró nyári napokon.

A Falusi gazdaság (Bauernhof) tematikus részleg vidéki hangulattal várja a vendégeket. Az állatsimogatóban számos őshonos állatot ismerhetünk meg. Egy valódi traktorral néhány kört tehetünk a szántóföldön. Apropó körözés: az Apfeflug körhintát és a Hordótáncot (Fassltanz) mindenképp érdemes kipróbálni. A Patkánymalom (Rattenmühle) családi körhintával a lombkoronák szintjén száguldhatunk. Az Erdei expressznél (Waldexpress) nosztalgikus utazást tehetünk egy gőzmozdonnyal.

25,00 EUR
Válassza ki az önnek legmegfelelőbb időpontot és foglalja le!

TripAdvisor értékelés

319 Értékelések