Napijegy 2020 (keltezett)

IMPORTANT INFORMATION!
The time indicated on the ticket can be ignored. The ticket is valid for the entire selected day!

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja számtalan izgalmas attrakcióval várja a látogatókat. A Familypark már 1968 óta varázslatos szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ráadásul minden évben új játékokkal is bővül a kínálat, így mindig van mit felfedezni.

  • Ausztria legnagyobb szabadidőparkja 140 000 négyzetméteren terül el.
  • A parkban olyan attrakciók várják a látogatókat, mint Leonardo repülő szerkezete, a Götterblitz hullámvasút, az Apfelflug körhinta vagy az állatsimogató…
  • Ingyenes parkolási lehetőség a több mint 1500 férőhelyes parkolóban.
  • 17 vendéglátó egység.
  • A 3 év alatti gyermekeknek ingyenes a belépés.
Tartalmazott

Napi bejárat a parkba
Figyelem! A jegy dátumhoz kötött. A jegy nem visszacserélhetö, nem lehet ujrafoglalni és nem használható fel más napokon. Amennyiben a foglalt napon nem látogat el a Familyparkba, a jegy elveszti érvényességét.

Időtartam1 Óra
Fontos információ

3 éven át a gyermekeknek, a kerekesszékeseknek és a vakoknak (100%) ingyenes belépés.

Figyelem! A jegy dátumhoz kötött. A jegy nem visszacserélhetö, nem lehet ujrafoglalni és nem használható fel más napokon. Amennyiben a foglalt napon nem látogat el a Familyparkba, a jegy elveszti érvényességét. 


Kérjük, hégélémy, hogy hozzon egy belépőjegy mobiltelefon-készüléket, és bemutatja a mobilszolgáltató hálózati jelerősségétől. Ezért azt ajánljuk, hogy egy belépőjegyet még egy parkba lehessen látogatni, mielőtt elemeket hoznánk egy mobiltelefonjukra vagy nyomtassák ki-re.

Nyitvatartási idő
01.06.2020 – 12.07.2020

Napi   10:00 - 18:00

13.07.2020 – 31.08.2020
Napi   10:00 - 19:00

További információ

Covid-19

A koronavírus kapcsán kialakult helyzet miatt a Familyparkban a következő védelmi intézkedéseket vezettük be:

• orrot és szájat eltakaró maszk viselése már csak a játékok, attrakciók használata közben kötelezö
• kötelező a védőtávolság betartása
• még gyakrabban takarítunk
• a park egész területén kihelyeztünk fertőtlenítőszer-adagolókat

A következö játékok nem elérhetöek: állatsimogató, zeneszínház, tehénfejö

Emellett korlátoztuk a napi látogatószámot, amelynek következtében csak online lehet belépőjegyet vásárolni. Az online megvásárolható belépőjegyek mindegyike egy adott napra szól – ennek megfelelően a jegy csak a rajta szereplő napra érvényes!


Familypark

4 tematikus részleg gondoskodik a feledhetetlen élményekről.

Az Élményvár (Erlebnisburg) részlegen elmerülhetünk a Familypark fantasztikus világában. Itt számtalan olyan attrakció található, amelyet már a legkisebbek is használhatnak. A Kacsaparádé (Entenparade), a Sárkányvasút (Drachenbahn) és a Ballonkörhinta (Ballonkarussel) feledhetetlen kalandokat garantál.

A Meseerdő (Märchenwald) a legnépszerűbb mesék világába varázsolja a vendégeket. A mesehősök, amelyeket egyébként csak a különféle történetekből ismerhetünk, itt megelevenednek a látogatók előtt.

A Kalandsziget (Abenteuerinsel) akciódús kikapcsolódást ígér. A Repülő halak (Fliegende Fische) vízi körhintán, az Götterblitz hullámvasúton és a Templomcsúszdán (Tempelrutsche) garantáltak az izgalmas kalandok. A Krokipálya (Krokobahn) jóleső felfrissülést kínál a forró nyári napokon.

A Falusi gazdaság (Bauernhof) tematikus részleg vidéki hangulattal várja a vendégeket. Az állatsimogatóban számos őshonos állatot ismerhetünk meg. Egy valódi traktorral néhány kört tehetünk a szántóföldön. Apropó körözés: az Apfeflug körhintát és a Hordótáncot (Fassltanz) mindenképp érdemes kipróbálni. A Patkánymalom (Rattenmühle) családi körhintával a lombkoronák szintjén száguldhatunk. Az Erdei expressznél (Waldexpress) nosztalgikus utazást tehetünk egy gőzmozdonnyal.

ab
27,00 EUR
Válassza ki az önnek legmegfelelőbb időpontot és foglalja le!

TripAdvisor értékelés

319 Értékelések