Halloween félnapos jegyet
Waldexpress
Apfelflug
Walking Acts
Haunted House
Fotopoints

Figyelem! A hatóságilag előírt maximális látogatószám miatt mostantól csak félnapos jegyet lehet váltani, hogy minél több ember bejuthasson a Familyparkba.

A Familyparkba a Halloween idejére a világ minden tájáról boszorkányok és mágusok érkeznek, hogy mindenkit varázslatos szórakozásban részesítsenek.

  • Tökfaragás
  • Töklámpás kiállítás
  • Szellemkastény „A fekete mágia háza“ (14 éves kortól ajánlott)
Tartalmazott

Egyszeri, napi belépö a Familyparkba. A belépőjegy adott napra és időtartamra szól, amelyet nem lehet módosítani vagy stornózni.  

Gyermekek számára 3 éves kor alatt illetve az éves bérlet tulajdonosok részére a belépés ingyenes!

Időtartam5 Órák
Fontos információ

Figyelem! A belépőjegy adott napra és meghatározott időtartamra szól. A belépőjegyet nem lehet más napra vagy más időtartamra átfoglalni.

2020 Október 23 – November 1-ig: Filippo varázslatos csodavilága

A parkba kutyákat és egyéb háziállatokat behozni tilos.Rossz idöjárás esetén fenntartjuk a jogot, hogy a nyitvatartási rendet megváltoztassuk.

Egyes programok változhatnak vagy akár törlésre is kerülhetnek, a Covid19 vírus alakulásának vagy az idöjárás függvényében.

További információ

Filippos verfluchte Zauberwelt – Filippo varázslatos csodavilága

 A Familyparkba a Halloween idejére a világ minden tájáról boszorkányok és mágusok érkeznek, hogy mindenkit varázslatos szórakozásban részesítsenek. 

 

Töklámpások, ameddig a szem ellát

A park díszítéséhez több mint 750 kg tököt használunk fel – tartsátok nyitva a szemeteket és próbáljátok meg megszámolni mindet! Ausztria legnagyobb sütőtökét nem lehet nem észrevenni – ez önmagában 735 kg-ot nyom. A többszörösen kitüntetett tökfaragó mester, Alex Neumayer szereti az ilyen kihívásokat és kész megfaragni Ausztria legnagyobb halloweeni mosolyát. Akinek tetszik Alex tökfaragó művészete, annak feltétlenül érdemes ellátogatni a tökboltba, ahol megnézhetitek a tökfaragó mestert munka közben és akár meg is lehet venni a nekünk tetsző töklámpást.

 

A fekete mágia háza

Sötét és ijesztö mágusok várnak rátok a szellemkastélyban is! Izgalom és libabör garantált! Figyelem, ezt az attrakciót csak erös idegzetü látogatóinknak, 14 éves kor felett ajánljuk.

  

Covid-19

A koronavírus kapcsán kialakult helyzet miatt a Familyparkban a következő védelmi intézkedéseket vezettük be:

• Maszk hasznàlata az egèsz park területèn kötelezö! Az aktuàlis epidemològiai helyzet miatt a maszkviselès minden làtogatòra èrvènyes, kivètel nèlkül.
• kötelező a védőtávolság betartása
• még gyakrabban takarítunk
• a park egész területén kihelyeztünk fertőtlenítőszer-adagolókat

A következö játékok nem elérhetöek: állatsimogató, zeneszínház, tehénfejö

Emellett a napi látogatók száma is korlátozott. Annak érdekében, hogy minél több látogató részt vehessen a halloweeni rendezvényünkön, bevezettük a félnapos jegyet, ami adott időtartamra szól (11–16 óráig, 17–22 óráig). Ezeket a belépőjegyeket csak online lehet megvásárolni a honlapunkon!

ab
25,00 EUR
Válassza ki az önnek legmegfelelőbb időpontot és foglalja le!

TripAdvisor értékelés

332 Értékelések