Parkhelyfoglalás

IMPORTANT INFORMATION!
The time indicated on the ticket can be ignored. The ticket is valid for the entire selected day!

A koronavírus miatti egészségügyi intézkedések miatt naponta csak egy bizonyos számú látogató léphet be a parkba! A következö kedvezményes belépöket ezért csak elözetes online foglalás után tudunk jóváhagyni:

  • Ingyenes belépö fogyatékossággal élö személyeknek (100 %)
  • Kedvezményes napi jegy fogyatékossággal élö személyeknek (70% - tól)
  • Kedvezményes napi jegy a fogyatékossággal élö személyek kíséröinek
  • Ingyenes belépö gyermekeknek a születésnapjukon (14 éves korig)
  • Akciók és kooperációk (pl. Merkur Friends) 2020 júlus 1.-töl!
  • Jegyutalvány tulajdonosoknak 2017, 2018 vagy 2019-böl
Tartalmazott

A foglalás keltezett, naphoz kötött és csak a választott napon érvényes. Egy spontán látogatás jelenleg a koronavírus miatt sajnos nem lehetséges. A pénztárnál a foglalási visszaigazolás mellett a fogyatékossági igazolvány illetve a születésnapos gyermek egészségügyi kártyája vagy útlevele mint életkori igazolás szükséges. A belépöjegyeket az igazolványok bemutatása után közvetlenül a pénztárnál állítják ki.

JÙLIUS ELSEJÈTÖL ÙJ!
Július elsejétöl ismét igénybe vehetöek a kedvezményeink. Például Merkur Friends utalványok, Zoo Kártya Schönbrunn stb.Online foglalás mindig kell, a jegyvásárlás a kasszánál is lehetséges.

Időtartam1 Óra
Fontos információ

A foglalás keltezett, naphoz kötött és csak a választott napon érvényes. Egy spontán látogatás jelenleg a koronavírus miatt sajnos nem lehetséges. A pénztárnál a foglalási visszaigazolás mellett a fogyatékossági igazolvány illetve a születésnapos gyermek egészségügyi kártyája vagy útlevele mint életkori igazolás szükséges. A belépöjegyeket az igazolványok bemutatása után közvetlenül a pénztárnál állítják ki.

Kutyák és egyéb háziállatok a parkban nem engedélyezettek. Rossz idöjárás esetén a nyitvatartás ideje változhat.

Nyitvatartási idő
01.06.2020 – 12.07.2020

Napi   10:00 - 18:00

13.07.2020 – 31.08.2020
Napi   10:00 - 19:00

További információ

Covid-19

A koronavírus kapcsán kialakult helyzet miatt a Familyparkban a következő védelmi intézkedéseket vezettük be:
• orrot és szájat eltakaró maszk viselése már csak a játékok, attrakciók használata közben kötelezö
• kötelező a védőtávolság betartása
• még gyakrabban takarítunk
• a park egész területén kihelyeztünk fertőtlenítőszer-adagolókat

A következö játékok nem elérhetöek: állatsimogató, zeneszínház, tehénfejö

Emellett korlátoztuk a napi látogatószámot, amelynek következtében csak online lehet belépőjegyet vásárolni. Az online megvásárolható belépőjegyek mindegyike egy adott napra szól – ennek megfelelően a jegy csak a rajta szereplő napra érvényes!

 

Familypark

4 tematikus részleg gondoskodik a feledhetetlen élményekről.

Az Élményvár (Erlebnisburg) részlegen elmerülhetünk a Familypark fantasztikus világában. Itt számtalan olyan attrakció található, amelyet már a legkisebbek is használhatnak. A Kacsaparádé (Entenparade), a Sárkányvasút (Drachenbahn) és a Ballonkörhinta (Ballonkarussel) feledhetetlen kalandokat garantál.

A Meseerdő (Märchenwald) a legnépszerűbb mesék világába varázsolja a vendégeket. A mesehősök, amelyeket egyébként csak a különféle történetekből ismerhetünk, itt megelevenednek a látogatók előtt.

A Kalandsziget (Abenteuerinsel) akciódús kikapcsolódást ígér. A Repülő halak (Fliegende Fische) vízi körhintán, az Götterblitz hullámvasúton és a Templomcsúszdán (Tempelrutsche) garantáltak az izgalmas kalandok. A Krokipálya (Krokobahn) jóleső felfrissülést kínál a forró nyári napokon.

A Falusi gazdaság (Bauernhof) tematikus részleg vidéki hangulattal várja a vendégeket. Az állatsimogatóban számos őshonos állatot ismerhetünk meg. Egy valódi traktorral néhány kört tehetünk a szántóföldön. Apropó körözés: az Apfeflug körhintát és a Hordótáncot (Fassltanz) mindenképp érdemes kipróbálni. A Patkánymalom (Rattenmühle) családi körhintával a lombkoronák szintjén száguldhatunk. Az Erdei expressznél (Waldexpress) nosztalgikus utazást tehetünk egy gőzmozdonnyal.

 
Válassza ki az önnek legmegfelelőbb időpontot és foglalja le!

TripAdvisor értékelés

319 Értékelések